Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/classes/Smarty.class.php on line 742 Youfone bestellen - Youfone - Sim Only Aanbiedingen

Youfone Regelmatig bellen

[Contractsduur] + Inhoud Kosten binnen Kosten buiten Kosten per maand  
MIN SMS MB MIN SMS MIN SMS Normaal Actie « u kunt sorteren

Klik hier voor het volledige overzicht van allé "Youfone Regelmatig bellen" abonnementen.

Youfone Vaak bellen

[Contractsduur] + Inhoud Kosten binnen Kosten buiten Kosten per maand  
MIN SMS MB MIN SMS MIN SMS Normaal Actie « u kunt sorteren

Klik hier voor het volledige overzicht van allé "Youfone Vaak bellen" abonnementen.

1

Ben Regelmatig
250/250 min/sms + 50 GRATIS

niet € 10,16 maar

€ 5.99

Bestel nu Meer info
2

100 minuten / sms
100 min/sms

KPN Netwerk!

€ 3,-

Bestel nu Meer info
3

Telfort Bellen
300 min/sms

niet € 9 maar

€ 7-

Bestel nu Meer info
4

Tele2 Bellen
100 bellen minuten

Spot Goedkoop

€ 3,00

Bestel nu Meer info
5

Sim Only 175
175 min/sms

Super Actie

€ 5,00

Bestel nu Meer info

Youfone nieuws

De veelzijdige Sim Only abonnementen van Youfone

Youfone is een provider die zich specialiseert in Sim Only en alleen dit soort abonnementen Lees meer.

Youfone bestellen

Een Youfone Sim Only abonnement is gemakkelijk online te bestellen. Het enige waar u aan hoeft te voldoen is dat u 18 jaar of ouder bent, in Nederland woont en een geldige legitimatie heeft.

Kies het abonnement dat bij u past en klik op "bestellen". Vervolgens kunt u ervoor kiezen om nog een extra sms bundel of internetbundel erbij te nemen. In het kader ziet u de kosten van het abonnement. Daarna kunt u door naar de volgende stap waarbij u uw persoonsgegevens invult. Waarbij u ook kan aangeven of u uw oude nummer wilt behouden. Dit is een gratis service van Youfone. Het enige wat u ervoor hoeft te weten is de naam van uw huidige provider, het nummer van uw huidige simkaart en of u momenteel een abonnement of prepaid heeft.

Bij de volgende stap krijgt u een overzicht van uw bestelling. Daarbij staan ook de eenmalige aansluitkosten van €9,95.
Vervolgens kunt u de bestelling bevestigen. Youfone gaat de bestelling dan uitvoeren. Uw simkaart van Youfone wordt binnen uiterlijk 10 werkdagen afgeleverd aan het opgegeven adres. Bij nummerbehoud krijgt u de simkaart 2 weken voor uw contract bij de andere provider afloopt.


Het contract dat u nu bij Youfone heeft, ontvangt u via de mail. Nadat u de simkaart per post heeft ontvangen, krijgt u een mailtje met een login en wachtwoord. Met deze login en wachtwoord, kunt u de simkaart activeren via "MyYoufone". "MyYoufone" is een speciale pagina voor u op de site van Youfone waarop uw gegevens staan. Lukt het niet om uw kaart via de site te activeren, dan kunt u de klantenservice bellen.  Bij nummerbehoud wordt de simkaart automatisch geactiveerd zodra het nummer is omgezet. U hoeft zich dan alleen op MyYoufone aan te melden met de login en wachtwoord dat u over de mail krijgt.

Heeft u een abonnement van Youfone bestelt en veranderd u van gedachten? Als dit binnen 7 werkdagen na het plaatsen van de bestelling is, kunt u uw abonnement schriftelijk annuleren.

Let op: controleer altijd goed de bestelling tijdens het bestelproces. Kijk daarbij goed naar het besteloverzicht. En controleer uw bestelling als deze binnen is. Heeft u een fout gevonden, neem dan contact op met de klantenservice of gebruik de contactpagina op de site van Youfone.

Abonnementen

» Youfone Regelmatig bellen
» Youfone Vaak bellen
 • Simpel
 • Simyo
 • Ben
 • HollandsNieuwe
 • Vodafone
 • Telfort
 • KPN
 • T-Mobile
 • Hi
 • Youfone
 • Tele2