Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/sites/web/simonlyaanbiedingencom/www/classes/Smarty.class.php on line 742
Aanbiedingen van Sim Only Provider Youfone - Sim Only Aanbiedingen

Youfone Regelmatig bellen

[Contractsduur] + Inhoud Kosten binnen Kosten buiten Kosten per maand  
MIN SMS MB MIN SMS MIN SMS Normaal Actie « u kunt sorteren

Klik hier voor het volledige overzicht van allé "Youfone Regelmatig bellen" abonnementen.

Youfone Vaak bellen

[Contractsduur] + Inhoud Kosten binnen Kosten buiten Kosten per maand  
MIN SMS MB MIN SMS MIN SMS Normaal Actie « u kunt sorteren

Klik hier voor het volledige overzicht van allé "Youfone Vaak bellen" abonnementen.

1

Ben Regelmatig
250/250 min/sms + 50 GRATIS

niet € 10,16 maar

€ 5.99

Bestel nu Meer info
2

100 minuten / sms
100 min/sms

KPN Netwerk!

€ 3,-

Bestel nu Meer info
3

Telfort Bellen
300 min/sms

niet € 9 maar

€ 7-

Bestel nu Meer info
4

Tele2 Bellen
100 bellen minuten

Spot Goedkoop

€ 3,00

Bestel nu Meer info
5

Sim Only 175
175 min/sms

Super Actie

€ 5,00

Bestel nu Meer info

Youfone nieuws

De veelzijdige Sim Only abonnementen van Youfone

Youfone is een provider die zich specialiseert in Sim Only en alleen dit soort abonnementen Lees meer.

Youfone

YoufoneYoufone is een naam die voor veel mensen onbekend in de oren klinkt. Youfone is een telefoonmaatschappij die verschillende Sim Only abonnementen aanbiedt. Deze telefoonmaatschappij is ontstaan met behulp van mensen die vonden dat een Sim Only abonnement veel transparanter moet en voordeliger kan. Ze proberen klanten een goede service te bieden. En ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van Youfone.

Youfone heeft 4 verschillende soorten abonnementen, zodat er vast een is die bij u past. Bij de abonnementen "Youfone Sim Only 250 en 450" heeft u een vast belbundel en sms bundel. Deze heeft u niet bij "Youfone Sim Only Eindeloos of Buitenland". Bij deze laatste twee betaalt u een vast laag tarief per belminuut of SMS. Ook heeft u de keus om een extra internetbundel erbij te nemen. Er volgt nu een overzicht van de verschillende abonnementen.

Youfone Sim Only 250

Dit Sim Only abonnement is geschikt voor de mensen die regelmatig bellen. In dit abonnement zitten per maand 250 belminuten. Dit abonnement is geschikt als u alleen maar belt. Een sms bundel is dan overbodig. Omdat in deze bundel alleen belminuten zitten, betaalt u maar € 5,85 per maand bij zowel een 1 als 2 jarig abonnement. Dit betekend maar 2,3 cent per minuut. Het is mogelijk om hierbij nog een extra SMS of Internetbundel te nemen, kijk voor deze mogelijkheid bij extra bundels.

Youfone Sim Only 450

Wie veel belt, kan het abonnement van Youfone 450 goed gebruiken. Dit abonnement geeft u de gelegenheid om iedere dag genoeg te bellen. U belt zeer goedkoop, maar 3,1 cent per minuut. Bij een abonnement van 1 jaar betaalt u slechts € 15,95. En voor een abonnement van 2 jaar zelfs maar € 13,95. Dit goedkope abonnement kunnen ze aanbieden omdat in deze bundel alleen 450 belminuten zitten. Maar u kunt daarbij natuurlijk ook een sms en/ of internetbundel nemen.

Youfone Sim Only Eindeloos

Dit abonnement is zeer populair want hiermee kunt u onbeperkt bellen en smsen. Bij dit abonnement zit geen bundel, op deze manier heeft u geen grens waar u zich aan hoeft te houden. Bellen kost gewoon altijd 9 cent per minuut waarbij u afrekent per seconde met een starttarief en smsen kost altijd 9 cent per sms. Belt u naar een andere gebruiker van Youfone, dan betaald u voor de eerste 5 minuten maar € 0,04 per minuut met als starttarief €0,10. U kunt zoveel of zo weinig gebruiken als u maar wilt voor een vaste prijs. Daardoor bepaald u zelf hoeveel u betaalt maandelijks. Daarnaast kunt u nog een extra internetbundel nemen.

Youfone Sim Only Buitenland

Met dit abonnement heeft u een vast internationaal voordeel. Dit abonnement is zeer geschikt voor mensen die veel naar het buitenland gaan of veel contact onderhouden met mensen in het buitenland. In Nederland kunt u vanaf 7 cent per minuut naar het buitenland bellen. En voor het bellen vanuit het buitenland naar Nederland, zijn er verschillende tarieven per land, die zo laag mogelijk worden gehouden. In ieder geval betaalt u altijd per seconde met een starttarief. Het is ook mogelijk om met dit abonnement te smsen in en naar het buitenland. De kosten voor het bellen en smsen zijn afhankelijk van naar of vanuit welk land. Kijk hier voor de verschillende tarieven. Belt u als gebruiker van Youfone naar een andere gebruiker van Youfone, dan betaalt u bijna niets. Voor het startbedrag van €0,20 belt u de eerste 30 min gratis. Per maand mag u op deze manier maximaal 1000 minuten bellen. Doordat u geen vaste bundel heeft bij dit abonnement, heeft u geen vaste kosten per maand en bepaald u op die manier zelf hoeveel u betaald. Het is mogelijk om bij dit abonnement een internetbundel te nemen.

Een Youfone Sim Only abonnement Bestellen

Abonnementen

» Youfone Regelmatig bellen
» Youfone Vaak bellen
 • Simpel
 • Simyo
 • Ben
 • HollandsNieuwe
 • Vodafone
 • Telfort
 • KPN
 • T-Mobile
 • Hi
 • Youfone
 • Tele2