Met Hi veel en goedkoop smsen

Bij het aanschaffen van een Sim Only abonnement heeft u de keus uit verschillende providers. Iedere provider heeft zo zijn eigen pluspunten. Die van Hi zijn wel heel bijzonder. Want om u bij een Hi Sim Only abonnement krijgt u de mogelijkheid om de sms´jes die in de bundel zitten gratis te verdubbelen. Hieronder wordt de sms- actie besproken.

Gratis sms’jes verdubbelen

Wanneer u een Sim Only abonnement van Hi aanschaft kunt u zelf kiezen welke bundel u wilt. Er zijn 5 verschillende soorten bundels. De kleinste bevat 75 belminuten en 75 sms’jes De grootste bundel bestaat uit 575 belminuten en 575 sms’jes. Nu zijn de bundels van Hi al zeer voordelig, maar doordat u gratis de sms’jes kan verdubbelen worden ze zo nog goedkoper. Want zo bevat de bundel van 75, nu 150 sms’jes. De bundel met 575 belminuten heeft zodoende 1150 sms’jes. Met de laatste bundel is het mogelijk om onbeperkt te sms’en in de maand. Maar ook met de andere bundels kunt u door de verdubbelaar de hele dag sms’en.

De verdubbelaar activeren

  • Wanneer u een Sim Only abonnement van Hi heeft aangeschaft, kunt u gebruik maken van de verdubbelaar zodra uw nummer is overgezet.
  • Het is zeer eenvoudig om de verdubbelaar aan te zetten. Daarvoor gaat u naar de website van Hi: www.hi.nl. Vervolgens gaat u naar “mijn Hi”, Dit is uw persoonlijke pagina op Hi.nl. Op deze pagina logt u in. Kijk dan bij “voorbeelbundels”, klik dan op “sms verdubbelaar”. En zo kunt u de verdubbelaar gratis activeren.
  • Maar u kunt de verdubbelaar ook activeren door een sms te sturen. Stuur dan “DUBBEL AAN” naar 1266. Vervolgens krijgt u een sms’je terug om te bevestigen dat uw sms is aangekomen. Binnen 2 dagen krijgt u een sms met het bericht dat de verdubbelaar is aangezet.
  • Wanneer het activeren niet lukt, kan het zijn dat u al een abonnement heeft van voor 30 juni 2008. Wanneer dit zo is, heeft u de verdubbelaar al automatisch gekregen.

Loopt uw Sim Only abonnement van Hi af, maar wilt u nog meer gebruik maken van Hi. Dat kan, wanneer u verlengt, krijgt u automatisch de nieuwste versie van uw Hi abonnement. Met deze nieuwe versie kunt u ook weer gebruik maken van de verdubbelaar.

De verdubbelaar is tijdens uw hele contacttijd actief.

Sms’en is bij Hi altijd goedkoop

Bij een Sim Only abonnement van Hi krijgt u dus 2 keer het aantal sms’jes van de bundel. Mocht u dan toch nog over uw sms- tegoed heen gaan, dan is dat niet zo heel erg bij Hi. Want bij Hi betaalt u buiten de bundel maar 16,5 cent per sms in plaatst van 33 cent. Hi is dus op sms- gebied zeer voordelig.

Onbeperkt sms’en

Wanneer u al gebruik maakt van de verdubbelaar maar nog meer wil sms’ en, is het ook mogelijk om de onbeperkt sms’bundel te kopen. Deze bundel bevat 1000 sms’jes. Zo kunt u ieder moment van de dag, de hele dag door, sms’en. Ook hoeft u zo nooit meer bang te zijn om buiten de bundel te sms’en.
Met Hi is sms’en goedkoop en zorgeloos. U hoeft niet na te denken over uw tegoed maar kunt gewoon sms’en. De verdubbelaar werkt simpel en is tijdens uw hele contactperiode actief.

No comments yet.

Leave a Reply