Simyo Sim Only abonnement met GRATIS telefoon

Sim Only abonnementen staan er eigenlijk om bekend dat dit soort abonnementen alleen een simkaart een maandelijks tegoed bevatten. Dat wil zeggen dat u normaal gesproken een eigen telefoon moet hebben om de simkaart in te doen. Nu hoeft dit niet meer! Bij een Sim Only abonnement van Simyo krijgt u nu een gratis telefoon! In dit artikel leest u meer over dit uitzonderlijke abonnement.

ACTIE IS VERLOPEN

Gratis telefoons

Er zijn abonnementen waarbij u een “gratis” telefoon krijgt. Dit zijn abonnementen waarbij u maandelijks vrij hoge kosten heeft. Hierdoor betaalt u indirect de gratis telefoon terug u betaalt namelijk maandelijks meer voor het abonnement.

Bij Simyo is dit niet zo. Bij dit abonnement krijgt u de telefoon echt gratis. Het abonnement bevat tegoed en u betaalt maandelijks alleen voor het tegoed. U hoeft dus niet indirect het telefoontoestel terug te betalen.

De telefoon die u bij dit abonnement krijgt is een Samsung E1050. Dit toestel heeft praktische toetsen en is zeer eenvoudig in het gebruik. Zie de foto hier naast.

Het Simyo abonnement met telefoon

Het abonnement waar deze gratis telefoon bij zit heet “Simyo veel” Het abonnement bevat een bundel van 500 belminuten/ sms’jes. Het tegoed bestaat uit zowel belminuten als sms’jes. Daardoor kunt u zelf dit tegoed onderling verdelen. Zo kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld een maand 300 belminuten en 200 sms’jes te gebruiken. Iedere maand kunt u dit anders doen. Naast de vaste bundel met belminuten en sms’jes kunt u ook nog een extra bundel erbij nemen. Er zijn verschillende internetbundels: de “internetbundel basis”met 200 MB, de “internetbundel regelmatig”met 500MB, de “internetbundel vaak”met 1.000MB en de “internetbundel altijd” met 1.500MB. Voor wie graag internet gebruikt, heeft keus genoeg uit deze sim only internet bundels. Ook is er nog de mogelijkheid om een extra sms bundel aan te schaffen met 1.000 sms’jes.

Overige voordelen

Er zijn nog meer goede kanten aan dit Sim Only abonnement van Simyo. Een belangrijk voordeel van een Simyo abonnement is de contractperiode. Want deze is bij Simyo maar een maand. Dit wil zeggen dat u iedere maand uw Sim Only abonnement bij Simyo kan opzeggen. Maar u kunt ook iedere maand veranderen van bundel. Door deze flexibiliteit is Simyo ook zeer geschikt als u eens een Sim Only abonnement wilt proberen.

Een ander voordeel is dat Simyo is gekoppeld aan het netwerk van KPN. Dit betekent dat u gewoon belt op het netwerk van KPN. Zodoende heeft u altijd goed bereik. Ten slotte heeft Simyo een goede klantenservice. Deze is gratis en u kunt er altijd met uw vragen terecht. Heeft u op dit moment geen telefoontoestel en wilt u eens een Sim Only abonnement proberen. Dan is het abonnement “Simyo veel” met het gratis telefoontoestel misschien wel wat voor u. Door het maandelijkse opzegtermijn heeft u veel vrijheid om dit abonnement toch eens te proberen.

No comments yet.

Leave a Reply